Nytt Kurs! Vinyasa Yoga litt erfaring starter 14. oktober

Dette yogakurset passer for deg som har noe erfaring med yoga. Kanskje du ønsker å gå et steg videre fra nybegynnerkurs, lære mer eller du har vært borte fra praktisen i en periode og ønsker en gjennomgang av vinyasa yoga. Du har allerede noe styrke og bevegelighet og ønsker å utforske nye øvelser.

Vi starter mykt og rolig med kjente posisjoner og flytsekvenser som bygger på Solhilsen A og B. I hver time jobber vi med ett nytt tema og bygger på med mer avanserte posisjoner med fokus på yogateknikk. Kurset vil også inkludere noe yoga filosofi og pranayama (pusteøvelser).

Fordelen med å delta på kurs versus åpne klasser er at det er mer rom for dialog, spørsmål og tilrettelegging underveis i kurset. Vi er en mindre gruppe og Cecilie vil gi individuell oppfølging og assistanse til hver og en.

Cecilie legger vekt på at yoga rommet skal være et sted som er trygt og inkluderende. Det handler om din egen reise og oppdagelsene du gjør hver gang du stiller opp og gjør en fysisk yoga (asana) praksis. Med fokus på pust og bevegelse jobber vi med styrke, bevegelighet og tilstedeværelse.

Vinyasa yoga er en dynamisk yoga form, hvor vi knytter pusten til bevegelse og posisjoner. På denne måten kan vi oppnå en flyt når vi praktiserer. Vinyasa betyr også å plassere noe (en kroppsdel) i en bestemt posisjon.

Noen fordeler med å praktisere yoga regelmessig både mentalt, emosjonelt og fysisk er: Reduserer stress – Øker konsentrasjon – Øker oppmerksomhet her og nå – Øker fleksibilitet og smidighet – Bygger styrke.

Mandager: 19:15 – 20:30 – oppstart 14. oktober 6 ganger: 21.10 – 28.10 – (opphold 4.11) – 11.11 – 18.11 – 25.11 Pris: 1600,- Påmelding via denne linken!

Share on facebook
Facebook