Nybegynnerkurs – nytt kurs sammen dag!

Vi setter opp en ekstra gruppe, slik at kvaliteten blir opprettholdt for de som kommer. Mandager, kl. 19.15-20.30, oppstartsdato mandag 26. august. Kurset vil vare i 6 uker, hver mandag vil Cecilie Sveum lede deg trygt gjennom det grunnleggende du trenger å kunne for å delta på både roligere og dynamiske yogatimer, vinyasa yoga . Begrenset antall plasser. Du kan lese mer om Cecilie her.

Vinyasa yoga er en dynamisk yoga form, hvor vi knytter pusten til bevegelse og posisjoner. På denne måten kan vi oppnå en flyt når vi praktiserer.  Vinyasa betyr også å plassere noe (en kroppsdel) i en bestemt posisjon.

På kurset vil vi gjennomgå: Introduksjon til yoga filosofi, pranayama (pusteteknikk), asana (grunnleggende yoga posisjoner) og enkle flyt sekvenser (inkl. Solhilsen A og B).

Du kan forvente et kurs som både er for deg som er helt ny til yoga og vil ha tid til å gå igjennom steg for steg inn og ut av posisjonene, eller for deg som alltid har lyst å lære mer. Kurset vektlegger individuell instruksjon, fokus på yogateknikk og gir et solid grunnlag for å delta på våre ordinære vinyasa gruppe timer.

Noen fordeler med å praktisere yoga regelmessig både mentalt, emosjonelt og fysisk er:
Reduserer stress – Øker konsentrasjon – Øker oppmerksomhet her og nå – Øker fleksibilitet og smidighet – Bygger styrke.

Pris: 1600,-

Meld deg på ved å sende en epost til info@camayoga, eller gå direkte inn på denne linken.

Share on facebook
Facebook