HIMMELSK HVILE – YOGA NIDRA OG LYDHEALING den 6. september kl 18-21

Hjertelig velkommen til en samling med fokus på lyd! I tusenvis av år har hinduistisk spiritualitet forstått den dype effekten lyd har på vårt velvære. Fra denne tradisjonen kommer Lyd-Yoga (Nada Yoga), som bygger på yogaens lange historie ved å bruke lyd for å redusere stress, opprettholde helse og balansere kroppen. I denne samlingen brukes forskjellige instrumenter for å skape frekvenser som tar deg raskere inn i dype meditative tilstander. I tillegg vil vi også utforske den lyden vi skaper i oss selv gjennom mantra-sang og kjenne på hvordan det å synge hjelper oss til å åpne kanalene og frigjøre livskraft. Hele universet hummer i sin egen rytme og frekvens og når vi er i ett med den frekvensen blir vi i ett med universet.Samlingen bygges opp som følger: Vi starter med en Yoga Nidra («yoga søvn»), en hvilende hjertemeditasjon. Yoga Nidra er en meditasjonsform som senker hjernefrekvensen og hjernestresset, kroppen kommer raskt inn i dyp hvile og sinnet til klarhet. Yoga Nidra hjelper oss til å lande, både ned mot jorden og i oss selv, og er den beste medisinen for deg som trenger hvile, har problemer med søvnmangel, og for mennesker flest som lever et liv i høyt tempo. Så kommer vi ut av hvile og gjør noen myke bevegelser for å vekke kroppen og setter oss til rette for å utforske våre egne stemmer gjennom enkel lyd- og mantrabruk. Til slutt går vi inn i en mer passiv lydmeditasjon der du kan sitte eller ligge ned etter eget ønske og tillate lydene å bevege seg gjennom deg.En nydelig start på helgen hvor du både får anledning til å lade batteriene gjennom hvile og samtidig får løftet energien gjennom sang. Passer for alle kropper og sjeler, du trenger ingen tidligere erfaring, bare være nysgjerrig.

Denne herlige kvelden passer for alle, og anbefales sterkt til både store og små. Ta med behagelige klær og gjør deg klar for å bare nyte!

Pris: 390 kr, Cama Yoga medlemmer får 10% rabatt. Påmelding kan gjøres via denne linken, eller send en mail til info@camayoga.no.


Share on facebook
Facebook