Teknikk

Introduksjon til Vinyasa teknikk med Astrid Salthaug – 31. august kl 12-14

Bli med på workshop i Vinyasa teknikk, lørdag 31.august kl. 12-14.

Er du ny til yoga eller har drevet med det en stund, men ønsker å finpusse på dine yogastillinger eller få mer kunnskap om hvordan gjøre dem riktig? I to timer jobber vi med Chaturanga, Solhilsen A, variasjoner av solhilsen B og “din vinyasa”. Dyktige Astrid vil også se an hvem som kommer og tilpasse timen etter nivå og ønsker. I denne workshopen skal vi bygge fundamentet for videreutvikling til mer avanserte stillinger. Den passer bra for deg som er nyere til vinyasa-yoga, men også for deg som har gjort mye yoga før.

Du får utrolig mye mer ut av hver enkelt yogatime hvis du lærer deg det grunnleggende, og finner en ro i flyten. For det er en indre logikk mellom øvelsene. Plutselig kan du avansere fra å mestre chaturanga til å øve deg på armbalanser. Du kan bruke kjernemuskulaturen vi styrker i underarmsplanken til å komme deg opp/ned og bli stående der!

Hjertelig velkommen skal du være!

Meld deg på via denne linken, eller skriv en epost til info@camayoga.no. Er du medlem skriver du enklest en epost for påmelding.

Pris: 400,-
Cama Yoga Medlemmer: 10% rabatt

Share on facebook
Facebook