Yoga for Gravide – kurs starter 3. september

Dette kurset passer deg som er gravid fra ca uke 12 fram til termin. Gravideyoga er så mye mer enn å tilpasse de fysiske yogastillingene utifra den gravide kvinnens kropp. Det er felleskapet med andre gravide kvinner, utforske kvinnekraften som bor inne i deg, finne gode verktøy for å kunne forberede seg til å bli mamma, skape en følelse av styrke og balanse under graviditeten og mye mere… Det kan vi gjøre gjennom bla å dele erfaringer i gruppen, yogastillinger, visualisering, pust og tilstedeværelse. På kurset kan du forvente å lære nøye gjennomtenkte styrkende sekvenser som er tilpasset etter den gravide kvinnens behov. Kurset passer for alle gravide kvinner uansett tidligere erfaring med yoga, eller i hvilken termin du befinner deg i. Velkommen på et kurs der vi skaper rom, tid og plass for deg som snart mamma til å roe ned, utforske dine behov, få dele og ta del i erfaringer med andre gravide kvinner. Samt å ta vare på deg og ditt barn i den voksende magen. Alle timene avslutter vi med en lang deilig hvile. 
“Like a caring mother holding and guarding the life of her only child – So with boundless heart hold yourself and all beings – Buddha” 

Tid: Hver tirsdag fom 03.09, utenom høstferie, i 8 uker. kl 16.30-17.45.

Pris: 1900 kr (medlemmer av Cama Yoga får 10% rabatt).

Påmelding via denne linken.

Om Elin Ulstad: “Yoga för mig kan vara det du vill att den ska vara men oavsett är den din, det är din praktik , det är din upplevelse, det är din väg. På samma vis ser jag på varje unika graviditet, det är din upplevelse, det är din väg och utifrån det formas dina behov. På mina timmar ska jag gör mitt bästa för att guida dig genom yogan på mattan till att hitta det du önskar/har behov för i yogans stora värld till att också kunna användas utanför yoga mattan. Jag önskar att ge dig rum och möjlighet att hitta din yoga under din graviditet. Förvänta dig timmar med flytande sekvenser & tydliga förklaringar för att kunna landa i din egna flyt på mattan i din kropp.” Elin jobber som yogalærer i Oslo med bakgrunn som barn og ungomsarbeider. Hun hadde sitt første møte med yoga i 2009 på Oslo Yoga, der hun deltok på flere dynamiske og ashtanga-yoga kurs. Hun ble raskt en ivrig yogi som ville lære mer og fordype seg i Yogaen. I 2016 utdannet Elin seg til yogalærer ved å studere “300 T yogalærere utdanning” hos Oslo yoga. Deretter sa hun opp jobben i barnehagen for å kunne fokusere heltid på rollen som yogalærer. Intressen for at lære mer fortsatte å spire og nå innehar Elin utdannelsene: “Barselyoga 20H” hos Jannicke Wiel, Barneyoga 3-6 år, 7-9år og ungdomsyoga ved Oslo Yoga, samt 65H gravid yoga utdanning hos Cathrine Mathiesen (Yogamamma). I tillegg deltagelse på et flertall kurs innenfor pedagogikk og har også deltatt på førstehjelpskurs for de minste. Idag underviser Elin i gravid yoga, barselyoga, barneyoga, familieyoga, samt vinyasa og ashtanga yoga.    

Share on facebook
Facebook