mamma&baby

Mamma&Baby-yoga kurs starter 3. september

Ta med deg nurket – og gjerne resten av barselsgruppen din – og kom på yoga i fødselspermisjonen!
På mamma&baby-yoga finner du likesinnede, og i tillegg til å få bygget opp kroppen etter fødsel, får dere som går på dette kurset god tid til å bli kjent med hverandre og dele erfaringer fra den helt spesielle tiden dere nå er inne i.
I barselyoga har alle stor forståelse for at babyene må få mat, skifte bleie eller kanskje bare sove som en stein gjennom timen. Hvis barna er våkne, kan de være med på noen av øvelsene, eller bare bli liggende på teppene sine og pludre på gulvet mens de beundrer mamma.
Barselyoga anbefales fra babyen din er 6-8 uker gammel til den begynner å bevege seg rundt.
Det er nydelige Elin Ulstad som holder kurset, og hun ønsker dere hjertelig velkommen til 8 magiske tirsdager sammen.Oppstart 3. september kl 14.30-15.45. Det blir hver tirsdag i 8 uker, med pause i høstferien. Det er mulig å være med selvom kurset er i gang, men vi anbefaler å være med helt fra starten. Ta kontakt for informasjon om priser etc. info@camayoga.no

Pris: 2190 kr. Påmelding via denne linken.

Om Elin Ulstad:

“Yoga för mig kan vara det du vill att den ska vara men oavsett är den din, det är din praktik , det är din upplevelse, det är din väg. På samma vis ser jag på varje unika graviditet, det är din upplevelse, det är din väg och utifrån det formas dina behov. På mina timmar ska jag gör mitt bästa för att guida dig genom yogan på mattan till att hitta det du önskar/har behov för i yogans stora värld till att också kunna användas utanför yoga mattan. Jag önskar att ge dig rum och möjlighet att hitta din yoga under din graviditet. Förvänta dig timmar med flytande sekvenser & tydliga förklaringar för att kunna landa i din egna flyt på mattan i din kropp.”
Elin jobber som yogalærer i Oslo med bakgrunn som barn og ungomsarbeider. Hun hadde sitt første møte med yoga i 2009 på Oslo Yoga, der hun deltok på flere dynamiske og ashtanga-yoga kurs. Hun ble raskt en ivrig yogi som ville lære mer og fordype seg i Yogaen. I 2016 utdannet Elin seg til yogalærer ved å studere “300 T yogalærere utdanning” hos oslo yoga. Deretter sa hun opp jobben i barnehagen for å kunne fokusere heltid på rollen som yogalærer. Intressen for at lære mer forsatte å spire og nå innehar Elin utdannelsene: “Barselyoga 20H” hos Jannicke Wiel, Barneyoga 3-6 år, 7-9år og ungdomsyoga ved Oslo Yoga, samt 65H gravid yoga utdanning hos Cathrine Mathiesen (Yogamamma). I tillegg deltagelse på et flertall kurs innenfor pedagogikk og har også deltatt på førstehjelpskurs for de minste. Idag underviser Elin i gravid yoga, barselyoga, barneyoga, familieyoga, samt vinysa og ashtanga yoga.
Share on facebook
Facebook