Teen Yoga – Unik mulighet for alle unge – nytt kurs starter opp 04. september!

Kurs: “Teen Yoga” for ungdommer 12-16 år

Suksessen fortsetter! Nytt kurs starter opp onsdag den 4. september, hver onsdag i 8 uker kan alle unge være med på et inkluderende og morsomt yogakurs med Nina Urnes på Cama Yoga.

Noen av fordelene med å praktisere yoga for spesielt unge:

Gjør deg mer fokusert
Reduserer stress
Gjør deg tryggere i deg selv
Gjør deg mer mykere og mer fleksibel
Bygger styrke

I tillegg vil han eller hun få muligheten til å oppleve et pusterom i hverdagen, der fokus ikke er å prestere eller konkurrere. De møter jevngamle, og imøtekommende Nina som skaper et fantastisk trygt rom for alle. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Det vil heller ikke være repetisjon av tidligere kurs, så ønsker man å gå igjen er dette også vel så lærerikt og kanskje annerledes med en annen gruppe og tid. 

Teen er vårt tilbud til en gruppe som trenger å sone inn for å finne roen, oppleve et konkurransefritt miljø og kjenne hvor sterke og flotte de er i kraft av seg selv. I ungdomsyoga fokuseres det lite på prestasjon men desto mer på tilstedeværelse – både i kropp og sinn. Som ungdom kan man oppleve usikkerhet rundt forandringer i kroppen, enormt press for å passe inn, suksess på skole, usikkerhet rundt hva man tror og tenker om fremtiden. Noe så enkelt som å få kontakt med pusten kan bli et viktig redskap til å takle disse utfordringene tenåringene står i. Dyktige og erfarne Nina Urnes er utdannet både yogalærer, osteopat og terapeut, og har lang erfaring med å jobbe med unge. Prisen for 8 uker er 1690 kr, og det vil bli et opphold i høstferien. P

Påmelding via denne linken.

Send e-post til info@camayoga.no for hjelp med påmelding eller spørsmål om kurset.

Share on facebook
Facebook