Barneyoga – kommer tilbake i august!

Det blir Barneyoga igjen på planen i august og fremover, med dyktige og varme Maria Bjerke.

Barneyoga er for barn mellom 3 og 10 år, og alle må være forhåndspåmeldt. Maria er sertifisert barneyogalærer, utdannet barnehagelærer og studerer master i barnehagekunnskap. Marias store lidenskap er barn og fysisk aktivitet, men erfarer stadig at barn flest har et stort behov for å få et avbrekk fra en ellers hektisk hverdag. Dette avbrekket, som kan bestå av yogaleker, yogaeventyr, ulike pusteteknikker og god avspenning, kan ditt barn oppleve sammen med Maria her på Cama Yoga.

Pris kr: 180,- Forhåndsbetaling

Påmelding i forkant er viktig, vi vil ikke skuffe barn som gleder seg ved å måtte si nei til å delta da vi har maks antall på gruppen. Det er også en bindende påmelding fra og med kl 18 kvelden før (fredag). Betalt time refunderes ikke etter dette tidspunkt.

Ved spørsmål om timen og annet rundt barneyoga, ta gjerne kontakt med Maria på: maria.sigvartsen.bjerke@gmail.com

Andre praktiske spørsmål, ta kontakt med Cama Yoga, info@camayoga.no.

Share on facebook
Facebook