Yogaterapi massasje

Vi er så stolte av å kunne tilby deg sjansen til å oppleve skjønne Elena Anastasias fantastiske massasje her hos oss på CAMA YOGA! Hver onsdag og torsdag kan du booke deg inn på benken til den erfarne massøren som vi er så heldige å ha i hus.

Elena er opprinnelig russisk og født i Sibir, men er med årene blitt en verdensborger og yogalærer/massør av rang. Hun har blant annet bodd i India, Sveits og Monaco, i tillegg til å ha drevet norske Norefjell Spa.

Behandlingene til Elena bidrar til å spenne av kroppen samtidig som hun jobber seg gjennom stive områder og dypt ved. Dette bedrer sirkulasjon, hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer og booster immunsystemet. Kan det bli bere?

Den vidunderlige massasjen koster kr 990 for 60 minutter og 1490 for 90 min. Cama Yoga medlemmer får 10% rabatt på massasje. Du kan bestille time via elena.fellicio@gmail.com

Share on facebook
Facebook